Screening

KENOX anvender psykologiske tests og interviewes for at opnå pålidelige oplysninger om graden af ​​lighed mellem en jobprofil og kandidaternes profiler. Den strukturerede, standardiseret og objektiv proces sikrer, at de samme betingelser gælder for alle ansøgere, således at alle ansøgere får samme vilkår.

Et KENOX testbatteri kan anvendes til medarbejderudvikling, karrierevejledning og talent vurdering. KENOX testmetode anvendes også ved personvurderinger og sikkerhedsvurderinger. Her kan KENOX tilbyder en bred vifte af særlig prøver og testsystemer til rekruttering og vurdering af specialiserede medarbejdergrupper inden for risikoerhverv. Disse test anvendes blandt andet ved screening af erhvervschauffører, flyveledere, togførere, piloter, minearbejdere, offshorearbejdere, politibetjente, militærfolk og mange flere.

Oplysningerne fra de psykologiske tests, kan ud over at forklare en persons adfærd, også afdække muligheder, som måske endnu ikke er blevet realiseret. Personvurderinger bruges således ikke kun til at skelne mellem kandidater, der i øjeblikket er egnet eller uegnet, men også identificerer kandidater, der er tilbøjelige til at udvikle sig hurtigt i retning af den ønskede profil.