Virksomhedsrådgivning

KENOX yder erhvervsrådgivning på alle niveauer i en organisation, hvad enten det er support til topledelsen eller coaching til den operationelle medarbejder. Ved alle opgaver, samler vi et hold med den mest hensigtsmæssige erfaring og ekspertise, således at den enkelte opgave varetages ud fra virksomhedens branchefelt og værdisæt.

KENOX har fokus på samspillet mellem medarbejderen og virksomheden, og tager udgangspunkt i menneskers adfærd og oplevelser i virksomheden. Typiske indsatsområder omfatter kommunikation, ledelse, indflydelse, samarbejde, beslutningsprocesser, involvering, konflikt, grupperelationer, organisationsstruktur og kultur, organisatorisk sundhed, ændring og udvikling, samt irrationelle og ubevidste processer i virksomheden.

Uanset udfordringen, så har vi fokus på at levere et professionelt og varigt resultat, og udstyre vores kunder således at de fremadrettet er klar til at vokse og opretholde en stabil drift. KENOX sikrer virksomheden en målrettet og rentabel investering i videreudvikling af den enkelte medarbejder. Dette sikre en øget fastholdelse af nyligt ansatte medarbejdere og en fokus på high performers såvel som medarbejdere der ikke yder optimalt.